Dé markt!

Het was even rustig…. tenminste zo leek het misschien…

Na een aantal ietwat onrustige nachten, met notitiemateriaal naast ons bed, was het vrijdagavond zover. Rond half 7 kwamen de eerste standhouders de oude bieb binnenwandelen mét hun spullen uiteraard. Kwart over 9 sloten we de deur met een zeker weten; aan de standhouders kan het niet liggen! Wat zag het er mooi en gezellig uit nu alles ingericht was!

Om 8 uur deden we de deur weer open om de laatste dingen af te maken, zodat we om half 10 ook klaar waren voor de eerste bezoekers. En er waren gewoon mensen om half 10! Na een uurtje was de ergste spanning weg, het was gezellig druk.. Zelfs de pers kwam langs om ons te interviewen en foto’s te maken…

Tussen de middag konden de standhouders genieten van soep en brood. Maar algauw begon het weer op gang te komen. Er werd volop geknutseld, getimmerd, muziek gemaakt en genoten van… Alleen al de aanblik van dit alles maakte dat het goed voelde.

Om half 5 begonnen we met opruimen. Vol van alles wat we die dag hadden gezien, gehoord, geproefd… Moe maar heel erg voldaan en ook trots! Omdat we dit als enthousiaste en creatieve ondernemers én Rouveners voor elkaar hebben gekregen! Iedereen met een geheel eigen stijl, eigen workshop of demonstratie, allemaal actief betrokken.

Wauw, hoe moe ook, je krijgt er heel veel energie voor terug!

Toen we maandag de kranten lazen deden we dit met een big smile!

krant marktkrant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s