Figeland in 2014

Onze voorgeschiedenis is bekend. Heel bekend, want er komen regelmatig mensen in de winkel die ons verhaal in de krant hebben gelezen. Dit jaar is een roerig jaar geweest. Oude koeien uit de sloot halen gaan we niet doen. Al voordat we onze nieuwe plek hadden, besloten we ons te richten op wat voor ons ligt; onze website aanpakken. Nieuwe foto’s, makkelijker te vinden,…. Oké, we geven het toe, we zijn op de goede weg, maar hebben ons doel niet behaald. Geeft niet, want we gaan gewoon verder in 2015!!! Het was nog veel beter; een nieuwe plek, een centrale plek in Rouveen, een prachtige plek met lieve mensen om ons heen. Ach, weet je, ook al waren we al op de goede weg, je vergeet snel wat achter je ligt als er iets beters komt toch?

28 juni opening.. Overweldigend! Veel mensen kwamen al even binnen. We hebben ervan genoten.

In september, de Diekloop. Dwars door de winkel heen. Nee, we hebben nog nooit zoveel mensen op 1 dag in onze winkel gehad en vragen ons ook af of we dat kunnen evenaren. En ach, natuurlijk kwamen ze niet om onze winkel leeg te kopen, want dan zou het lopen niet zo makkelijk gaan 😉  Maar, het was opnieuw genieten van al die mensen, hun leuke reacties, het was gezellig!

Toen eind november, voor ons heel spannend: Wintergreetings from Rouveen, samen met Total en Bloemenatelier Rianne. Misschien heeft deze markt organiseren wel het meeste met ons gedaan. We waren het vervelende begin van dit jaar vergeten. Maar, wat kwam er ook weer veel naar boven bij de voorbereidingen. Want, we hadden opnieuw een doel voor ogen. En… gelukkig kunnen we zeggen, dat we naar ons idee, dat doel hebben gehaald. Ons doel was niet; veel geld verdienen. Daarvoor was de huur van het pand te duur… 😉 Ons doel was niet bekend worden… ook al is dat natuurlijk niet erg, een beetje reclame voor dat waar je voor staat… Ons doel was; eenheid, binden, samenzijn!!!! Als ondernemers in Rouveen wilden wij graag laten zien, dat we samen kunnen werken, dat we voor hetzelfde staan, dat we elkaar niet als concurrenten zien (in de zin van; elkaar willen aftroeven) We wilden laten zien, dat 2 kapsters samen een workshop kunnen doen. Dat de verschillende ondernemers/bedrijven allemaal op hun eigen manier bijzonder zijn in wat ze doen. Ieder UNIEK! En we zijn zo eigengereid om te denken dat dit gelukt is. En daarom heeft dit iets met ons gedaan…

De zusjes Figeland wensen iedereen fijne dagen en een gezegend 2015 toe!

kerst 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s