Genieten #2

ik-geniet-week

Ik geniet van mijn werk met jonge kinderen en hun geweldige uitspraken. We hadden het over dopen en een kind uit mijn groep vroeg wat dat was. Gelukkig wist een ander kind het antwoord: “Nou, dan ga je kopje onder en als je boven komt, dan eh….. dan ben je een Israëliet!”

We gingen woensdag bij Boer ontbijten met de vrouwen van SHINE. Ik heb al mijn moed bij elkaar geraapt en ben op de fiets gegaan. En ik heb ervan genoten!

Donderdag was mijn werkdag in de winkel. Femmy en ik hebben heerlijk over onze dromen voor de winkel gefantaseerd! Een mooie inkopper voor vandaag, want vandaag was mijn ‘inspiratie- en bijkletsdag’ met Ilona!

We begonnen in Genemuiden ‘Bij Sigrid’.

http://www.bijsigridindewebwinkel.nl/

https://www.facebook.com/BijSigrid/?fref=ts

Zij heeft daar een heerlijke ruime en lichte winkel inclusief workshopruimte. We werden hartelijk ontvangen met koffie en taart. Nog over van haar w i n t e r f e e s t van gisteravond. We hebben leuke spulletjes gekocht en meteen al leuke plannen gemaakt!

IMG_6800

Daarna reden we naar Hasselt, naar ‘De Linde’.

http://www.delindehasselt.nl/

https://www.facebook.com/lindehasselt/?fref=ts

Een prachtige pand op een supermooie locatie. Als we aankomen rijden word ik helemaal enthousiast. De Linde is een initiatief van de JP van den Bent stichting. Een plek waar cliënten medewerkers zijn. Waar begeleiders ondersteunen om dromen, wensen en idealen te verwezenlijken. Waar je kunt genieten van sfeer, betrokkenheid, handwerk, kwaliteit en diversiteit. Altijd vraaggericht, naar gasten en medewerkers.

Dit pand is 1 grote inspiratiebron. We gingen lekker neuzen in het winkeltje, waar de mooiste, vooral ook zelfgemaakte, artikelen worden verkocht!

IMG_6801 IMG_6795IMG_6797

Daarna aten we lekker, met het uitzicht op het water. Ondertussen hebben we bijgekletst, heel veel ideeën gemaakt én opgeschreven. Het begin van het uitwerken van onze dromen!

ddea0937bf753982efb7aa5106a7b648

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s