meivakantie

Met een baan in het onderwijs, is vakantie bij ons altijd echt vakantie. Uitslapen, bankhangen, ontbijten bij Ikea of pannenkoeken eten bij opa en oma. Maar, dat het ook anders kan bleek zo’n maand geleden. Ik had de jaarkalenders naast elkaar gelegd en was opgelucht te zien, dat m’n jongens gelijk meivakantie hadden. Helaas ontdekte ik niet veel later, dat ik de uitzondering was. Ineens moest ik opvang regelen (thanks sis) en konden we niet lekker lang op bed liggen en doen waar we zin in handen. Althans, ik niet…

IMG_7313

Koningsdag was koud, maar droog en moeders bracht deze dag – in Staphorster goed – door in Zwolle!

Mijn vakantie begon precies op het juiste moment. Namelijk toen het mooie weer begon! Wat heb ik genoten! Van de eerste week samen, van de tweede week stiekem ook alleen!

Opa vierde zijn 65ste verjaardag en dat was een groot feest!

IMG_7369

5 mei was een heerlijke dag. We toerden rond in onze kever (die overigens te huur is; http://www.koktrouwautos.nl) gingen picknicken in Havelte en genoten van de zon!

IMG_7487 IMG_7504

Ik werd ontzettend verwend met moederdag met een kledingbon én deze prachtige bos bloemen. (Emaille kan is ook te koop http://www.figeland.nl) En smelt… kadootjes gemaakt door je eigen kids op school zijn toch altijd geweldig…

Zus en ik vonden superleuke spulletjes al neuzend in de kringloopwinkel.

IMG_7502

Mijn verzameling cactussen en vetplanten breiden behoorlijk uit, net zoals de gele potten trouwens.

We brachten héél veel tijd buiten door, het was echt blote-benen-weer, oftewel ‘rokjesdagen’ in overvloed. Ben heel blij met m’n king louie rokjes die ik op marktplaats kocht. Mijn benen kunnen nog wel wat kleur gebruiken, maar ik ga er vanuit dat er nog veel mooi-weer dagen aankomen!

We aten van het witte goud, maakten lange wandelingen (Iloon, nog fluitekruid genoeg!) en yes, ze zijn er weer: PIOENEN!

Het was een heerlijke meivakantie en ik hoop dat jullie net als ik genoten hebben. Fijn Pinksterweekend!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s