dream, dream, dream

Twee jaar geleden kwam onze droom versneld uit; na ons schuurtje een heus winkelpand. Een geweldige kans, maar soms ook best pittig. Jonge gezinnen, dubbele banen… Opnieuw opbouwen kost tijd en dat is goed. Maar het was nog maar het begin van onze droom… Het duurde even voordat we durfden te zeggen, dat we een eigen winkel hadden. Dromen hardop uitspreken durfden we helemaal al niet. Een tijd geleden veranderde er iets in ons binnenste. Dromen zijn niet om diep weg te stoppen!

dromen 3

Spannend, want we zijn in deze fase beland. We hebben onze dromen gedroomd. Nu willen we ze achterna!!!! Inspiratie deden we op door uitjes te plannen. Een pluktuin, een high-tea, andere winkels…

Op Pinterest staan de meest prachtig dromen verbeeld in foto’s…

In de afgelopen weken hebben jullie al een deel van onze dromen kunnen zien in onze collectie. Dolblij zijn we met de sieraden van Perlevera en de kaarten en posters van Zo Joann.

Vandaag is het volgende begin van een nieuwe droom. We hebben al vaker over ons serviesgoed verteld en de mogelijkheid om dit te gaan verhuren. Vandaag is dit niet langer een droom, maar het is werkelijkheid. Een bruiloft in de tuin met ons serviesgoed. We kunnen niet wachten om de eerste foto’s te zien. Binnenkort vind je meer informatie hierover op onze site onder het kopje Figeland hartje Happy Day.

Figeland gaat nieuwe uitdagingen aan, maar bovenal blijven we ook waar we mee begonnen zijn. Figeland, klein woongeluk!

We hebben tipje van de sluier opgelicht, want die high-tea en die pluktuin zijn nu nog dromen… maar:

dromen

Droom grote dromen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s