Figeland en Klein Woongeluk

Klein Woongeluk!

Dat willen wij als winkel graag uitstralen. Ken je het dat je terugdenkt aan een vakantie, een leuke dag, een mooie periode in je leven en dat je dan denkt aan dat moment dat je samen buiten zat in de zon met een vers kop koffie. Op zich niks bijzonders maar het ontspannen moment  van samen zijn,  vrij zijn, de warmte van de zon geven je intens geluk!

Wij hopen dat wij een klein beetje van dat geluk mogen doorgeven in onze winkel. Onze posters of kaarten met mooie teksten, de bijzondere armbanden met teksten of symbolen, losse thee, een stuk Franse Marseille zeep, een vrolijk gastendoekje, een Staphorst Lochie met heerlijke geur maar ook onze vintage schatten, dat blikje of kannetje dat oma altijd op tafel had staan… dan is het niet zomaar een ding maar dan is het een herinnering, een mooi moment.

En geef je iets kado dan pakken wij het graag voor je in!

Dit weekend kwam een man naar me toe lopen, hij had van zijn vrouw een proefmonstertje liefdesthee gekregen. Ik had het in een papiertje gedaan met een stickertje van Figeland – klein woongeluk- erop. Hij vertelde me dat hij dat een mooie tekst vond die volledig paste bij Figeland.  Hij begreep het!

logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s