Zomer…eindelijk!

zomer

 

Eindelijk… zomer en eindelijk… vakantie! We hebben hele drukke weken achter ons liggen, maar vorige week was het dan zover.

2016-07-12 21.56.36-1

Ik reed naar huis, na de afscheidsavond van groep 8 en besefte dat mijn agenda nu gewoon leeg was! Ik genoot van de terugweg en droomde alvast een beetje weg…

2016-07-15 08.21.06-2

De jongens hadden bij Ilona in haar atelier aju-paraplu’s gemaakt voor de meesters en juffen als dank voor het afgelopen schooljaar.

Het was een feestje om alle nieuwe spulletjes weer een plekje te geven in de winkel. Om plaats te maken hielden we zaterdag SUPER SATURDAY SUMMER SALE. Dat was een succes en gaan we vast vaker doen… Ik weet niet of summer er dan altijd in voor zal komen.

Summer was het in elk geval wel! Op de eerste vakantiedag haalden we een zwembad en daar is de afgelopen week al heel veel gebruik van gemaakt! Alhoewel ik de eerste vakantieweek altijd even moet schakelen, had ik dit jaar de smaak snel te pakken. Ik las binnen een paar dagen een boek uit, waar ik de afgelopen maanden al verschillende keren in was begonnen. Dronk koffie uit die geweldig mooie mokken, waarvan ik er al stiekem 2 heb gekocht en genoot van onze eigen tuin. (Nee, het terras is nog steeds niet klaar, maar gelukkig is er elders plek genoeg onder 1 van de appelbomen.)

Buiten het zwembad om, was er nog 1 ander onderwerp héél erg belangrijk deze week (en alle andere dagen van het jaar ook trouwens…) Manlief en ik geven niks om voetbal, maar de jongens zijn echte Feyenoord fans. Zelfs tot en met de nieuwe beugels aan toe. Leuk om te zien, dat ieder op zijn eigen vakgebied uitdagingen heeft en aangaat! Met dank aan orthodontistenpraktijk Meppel.

 

Tijdens die ene langdurige regenbui konden we het niet laten om even te gaan eten bij Ikea. Laatst zag ik in de VT-wonen een leuke foto van een piano vol met planten. Ik ben in het mini begonnen, want deze leuke potten kon ik niet laten staan.

2016-07-22 15.12.19

Een bezoekje aan de rommelmarkt op donderdag meppeldag leverde deze mooie mand op. Ik heb vast even geoefend, want de koop hiervan was een beetje symbolisch. Namelijk, dat we ‘dream big dreams’ niet loslaten en dat de pluktuin hopelijk ooit gaat komen. En het oefenen ging me goed af!

Voorlopig geniet ik van vakantie in eigen tuin, of breng ik de tuin met mijn mooie plukmand in huis. (Eh ja, jullie zien het goed, die kan heb ik ook al gekocht, zucht… ik vind gewoon zoveel mooi!)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s