Kijkje bij mij thuis

We hebben een liefde voor mensen met een passie. Voor handgemaakte spullen. Voor kleur! Graag kiezen wij in het assortiment van Figeland ook voor kleine groothandels. Het liefste voor mensen met een klein bedrijfje die unieke producten maken. Zo hebben we onze unieke sieraden van Perlevera, posters en kaarten van Zoedt en Zo Joann, onze eigen ontwerpen, ook het Staphorster stipwerk en vintage is altijd bijzonder.IMG_0565.JPG

Ook in onze eigen inrichting houden van we bijzondere, unieke en kleurrijke spullen en vinden we het mooi als iets oud of handgemaakt is.

Een paar jaar geleden ontdekten we Froukje, een creatieve vrouw met een passie voor hergebruik. Froukje maakt bijzondere dingen, kijk maar eens op haar site http://www.froekus.nl. Ze vroeg mij pas eens wat fotoos te sturen van mijn huis. Ik heb ondertussen namelijk al een hele verzameling ‘Froekus’ (namelijk: uniek, kleurrijk en bijzonder mooi)  dit samen met mijn Figeland inrichting is dan ook een superleuke combinatie. Ik was vandaag bezig wat fotoos te maken van mijn huis en de combi Figeland & Froekus en deze wil ik jullie niet onthouden.

IMG_0568.JPG IMG_0577.JPG

IMG_0572

IMG_0575.JPG  IMG_0592.JPG

Mariska en Ilona

www.figeland.nl

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s