me, myself & TONY

De afgelopen week stond wel behoorlijk in het teken van mezelf… Dat klinkt een beetje raar, maar misschien is het goed om te weten, dat ik mijn verjaardag dinsdag mocht vieren. Was mijn eigen gezin nogal koel eronder (‘oh ja mama, gefeliciteerd’ met slaperige ogen), mijn kleuters keken er al dagen naar uit! Het was na dit tamme begin van de dag, een groot feest om op school te komen. Alle kinderen hadden een bloem meegenomen…

img_0342

We aten cake met slagroom, snoepten heel veel (juf trakteert alleen maar op ongezonde dingen vandaag, sorry!) en ’s middags gingen we naar het bos.

Toen ik thuis kwam, was iedereen hier inmiddels ook in feeststemming. We aten patat met de kids van zuslief, want die zijn zo ongeveer eigen. En ik werd echt vreselijk verwend… Van mijn liefsten kreeg ik een ring, parfum en een ketting, waar ik echt heel erg blij mee ben. De fotogenieke cadeautjes krijg ik altijd van mijn familie, waarbij mijn zus uiteraard de aanvoerder/uitvoerder is. Meestal begint ze al weken van tevoren:”ik heb zoiets leuks gekocht voor je verjaardag”, maar dit jaar wist ze zich goed in te houden. Ze kwam binnen met een supermooie tas met cadeautjes en dan begint het al te kriebelen…

Geweldig toch! En hebben jullie het goed gezien? Ik heb mijn schoolkaart met letters ❤

img_0390

Mijn lieve ouders brachten dit mooie boeket! En ik kon alleen nog maar genieten…

Vorig jaar won Ilona voor mij een stijladvies, die ik woensdag ging krijgen bij Elsbeth Kruidhof: Kleur- en stijlbewust. Stiekem had ik er een beetje tegenop gezien, omdat je best een confrontatie met jezelf aangaat. Maar wauw, wat doet Elsbeth dat geweldig. Ze leert je kijken naar je sterke punten en hoe je deze kunt benadrukken d.m.v. de juiste kleding. Heb ’s middags maar een flinke opruiming gehouden in mijn kledingkast en Ilona ging dolgelukkig naar huis. 😉 Moet ik wel even noemen, dat zij het stijladvies nog niet heeft gehad, maar dat die zeker gaat komen na deze leuke morgen!

Behoorlijk me & myself hè?

Maar…. toen kwam Tony!

img_0401

En Tony heeft een behoorlijke grote impact gehad deze week, maar dan wel positief! Ik vier mijn verjaardag morgenavond nog een keer (hmmm, is ook nog niet de laatste keer trouwens) maar ik had bedacht, dat dat een goede gelegenheid was, om een smaaktest te houden. En tja… familie die op vakantie is… gemiste kans voor jullie, maar we zullen jullie uiteraard laten weten welke het lekkerste is!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s