vintage kilo sale

Mijn verhaal over de vintage kilo sale is een hele andere dan die van Ilona, dus eigenlijk zouden we beide ons eigen blog moeten schrijven. Vorige week zaterdag was er vintage kilo sale in Zwolle en dat leek ons écht iets voor ons! Dus wij enthousiast die kant op, want wij zijn wel te porren voor vintage items voor een paar euro. Tenminste… dat dacht ik.. Zag het al voor me; king louie in overvloed!

We betaalden een euro bij binnenkomst en toen lag er een wereld voor ons open. Een wereld vol vintage kleding. Er stonden rekken vol kleding, maar de helft lag er inmiddels onder en de kleding hing niet op maat. Snap ik best, want dat is niet te doen met zoveel mensen. Maar, daar houdt het voor mij al een beetje op, ik overzie dat gewoon niet. Terwijl ik dus tussen de kleding neus op een plek waar het even niet druk is, moet ik het idee onderdrukken, dat het ook wel wat vintage ruikt.

Ilona daarentegen gaat van rek naar rek en heeft al van alles in haar tas gestopt. Alles is immers uit te wassen en dat is natuurlijk ook zo. Beetje jaloers kijk ik toe, waarom kan ik er niet op die manier naar kijken? Met een tas vol broeken gaat Ilona op zoek naar een plekje om te passen. Of het ook vintage is, om je om te kleden in een zaal vol mensen weet ik niet, maar dat ging zelfs haar iets te ver. Dus wordt de tas op de kop gegooid en item voor item bekeken. Uiteindelijk gaat er 1 spijkerbroek mee.

We besluiten nog even in Zwolle te gaan shoppen bij onze favoriete winkel dille & kamille. En dat kunnen we allebei heel erg goed!!! We sluiten ons middagje af bij ‘de gillende keukenmeiden’ met koffie én een heerlijk stuk taart.

Bij thuiskomst bleek de broek helaas niet te passen… dus voor de liefhebber; een vintage Levi’s te koop! (voor meer informatie; Ilona weet er alles van)

Wij hebben aanstaande zaterdag ook een vintage sale. De prijs gaat niet per kilo bij ons. We pakken flink uit, ook de kelder, dus zaterdag staan wij met de bus voor de deur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s