verbouwing

“Zullen we de boel omgooien vandaag?” Een appje op donderdagmorgen van Ilona.

Eh….oké, maar hoe dan? We zijn niet heel groot, maar we hebben genoeg spullen om 4 van deze ruimtes te vullen. En dat in een paar uurtjes? Ik probeer het nog even vooruit te schuiven, misschien na de voorjaarsvakantie, als we het thema lente er in gooien? Om een lang verhaal kort te maken, een half uur later stond er niks meer op z’n plek. Het zweet stond op m’n rug, maar ons harde werken werd beloond deze morgen. Grietje, de vrouw des huizes, zorgt op donderdagmorgen namelijk altijd voor heerlijke koffie mét opgeschuimde melk en deze keer ook met een stukje monchoutaart. Fijn, zo’n plekje en fantastische mensen om ons heen hier bij Total! Zo fijn, dat we zelfs in een vakantieweek als deze op donderdagmorgen toch nog even naar de winkel gaan. Natuurlijk om te kijken, of alles er nog netjes bij staat, maar vooral ook even om samen koffie te drinken en bij te kletsen.

Maar goed, de ‘verbouwing’….

83947109_167140654705328_6653427391933756780_n

Na ons vorige blog over ‘creatieve mensen hebben geen rommel, ze hebben overal ideeën liggen’ (wat natuurlijk ook gewoon echt zo is) zijn we heel erg blij, dat het ons gelukt is om ruimte te creeëren! Je kunt dus gewoon op de stoelen zitten 😉

Nou staan wij altijd tijdens onze koffiemomentjes (voel je nooit bezwaard om aan te schuiven), maar het idee, dat je ook kunt zien wat er in de winkel staat en te koop is, is wel heel erg fijn.

85071828_618866758671895_7785253431472263381_n

Overigens is niet alles veranderd; we hebben nog steeds overal ideeën liggen…

De donderdagmiddag is onze inspiratiemiddag. Zo zijn we bezig met de kernwoorden van de winkel en 1 van de woorden is ‘duurzaam’ (En ja, we weten dat we op dit gebied nog heel veel te leren hebben, maar het is wel waar we langzaam aan naar toe willen groeien.) Vanuit deze kernwoorden ontstaan ook weer thema’s voor feestjes, Figeland-feestjes.

Op zaterdag 4 april houden we een lentefeestje met als thema; “GROEN OP HAKKEN” (Geweldige titel van een heel inspirerend boek, bij ons verkrijgbaar)

groen op hakken

Wij houden namelijk van feestjes! Kom je ook?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s